Wie zijn eigen weg volgt, wordt nooit ingehaald...


Wij doen en kunnen niet alles zelf. B by B levert en gaat altijd voor kwaliteit. Deze keuze voor kwaliteit wordt ondersteund door het aangaan van samenwerkingsverbanden, waarbij het uitgangspunt altijd is dat de opdrachtgever er beter van wordt en dat beide partijen elkaar versterken. Enkele voorbeelden hiervan zijn:


Eaqual Software
B by B werkt jaren samen met Eaqual Software, de ontwikkelpartner voor maatwerk software, speciale websites, web applicaties, web portals, webwinkels en meer. Een betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand adres. 

Executive Magazine
B by B leest en is ambassadeur van Executive Magazine. Een blad voor mensen in het bedrijfsleven die meer uit het leven willen halen dan werken alleen. Mensen die ook oog hebben voor kunst en cultuur en de maatschappij om hen heen.


BrainCompass
B by B adviseert het gebruik van de profielen van BrainCompass. Jij bent uniek. De manier waarop jouw hersenen informatie verwerken, opslaan en je gedrag beïnvloeden, is anders dan dat van ieder ander. Om je doelgericht te kunnen ontwikkelen als professional, is het cruciaal dat jouw ontwikkelplan is afgestemd op jouw biologische identiteit.